..

Datum: 2011-07-30 Tid: 19:45:19
Eftersom mer än hälften av alla som bor i den här äckliga kommunen är efterblivna i huvudet så slutar jag blogga nu.

.

Datum: 2011-07-29 Tid: 21:57:27
Jag har tvivlat på vilka som faktiskt varit mina bra vänner och vilka som alltid skulle ställa upp. Trodde att jag visste. bullshit.



Jag brukade drömma om dig

Datum: 2011-07-26 Tid: 20:22:01
Det var längesen jag var in här och skrev, inte jätte längesen men ett tag sen. Har haft fullt upp med massor av hemligheter hehe.. Ingenting jag ska skriva om här ialla fall. Idag har jag bara tagit det lugnt, förutom att jag tvättat två maskiner, städat köket och hallen, plockat på mitt rum, lagade as god mat. Det blev panerad fläskfilé, kroketter och beasås. Jävligt gott måste jag säga!

Nu har jag spenderat några timmar på soffan med en bok, Jag brukade Drömma om dig heter den. Handlar om en mamma som får ett barn med autism.Vill så gärna jobba med barn med olika svårigheter, autism, aspberger osv. Tycker dom verkar underbara mitt i allt det svåra. Kanske för att dom ofta blir så missförstådda i samhället, alla oskrivna regler om hur man ska vara och inte vara. Kanske för att jag blivit missförstådd så många gånger.

Nu ska jag fortsätta läsa lite, se om jag orkar med en PW senare, har lite små ont i halsen så jag ska nog ta det lugnt. Imorrn ska jag ta mig till stan, skaffa mig ett par mjukisbyxor, spotify och sen ska jag in på en salong och beställa färgtid innan skolan börjar. Lyx! Vill unna mig det nu när jag klarade hela sommaren utan att falla isär för det var jag säker på att jag skulle, ännu gladare att jag klarade första året på gymnasiet även om det varit jobbigt.
Oroar mig lite över att det kommer vara så mycket folk, speciellt att äta i matsalen.
Men jag har en så jävla fin och smart vän som sa "nu har du ju gjort det 2 terminer, då kanske det blir lättare den här." Ja, kanske. Får hoppas på det!


19.18

Datum: 2011-07-20 Tid: 19:18:17
Bara undrar vad det är som gör så jävla ont i vristerna. Dödar mig sakta. Kanske blir ampution (heter de så?) ikväll...

ahye

Datum: 2011-07-20 Tid: 18:35:32
jag ska på äventyr idag. PEACE FUCKERS


ser ut som att jag har struma typ :) ögonen står rätt ut.

bump and grind

Datum: 2011-07-20 Tid: 09:52:17
Mamma åkter för ca en timme sen, nu är jag ensam. Firar det med rostade mackor och vatten till frukost (ska handla mat senare, ja.) Ska snart kila iväg till bussen för att dra mig till stan, behöver ett par skor och en tröja. Får väl se vad jag hittar!

September – Bump And Grind

Den går på repeat kan jag lova!

Fråga

Datum: 2011-07-19 Tid: 22:34:48
Jag fick frågan för ett tag sen hur mina närmaste reagerade då jag blev inlagd på sjukhus pga djup depression.
Jag vet inte. Ärligt talat vet jag inte. Jag vet bara att när jag varit som värst så har jag haft utbrott, som gått över mest på min mamma. Kastat saker, skrikit dom hemskaste sakerna jag aldrig skulle göra annars och varit helt galen. Faktiskt så skulle jag säga galen. Det är det ordet som beskriver mig när jag får sånna utbrott och efteråt är det som att något runnit av mig. Ångesten, oron, vad det nu kan vara.
En skön känsla som sedan övergår till skuld och skam.
Jag har sagt saker jag inte menat och jag har jätte svårt att säga förlåt till just mamma.

Något som också påverkat, ialla fall vissa kompisar är att jag inte orkat göra saker. Sovit bort dagarna och det mesta jag gjorde var att vara negativ. Hur mycket jag än försökte vara glad och rolig med dom så gick det inte.

Men vad mina anhöriga tänkte när jag hamnade på avdelningen vet jag inte. Det får personen fråga min mamma, någon av mina vänner. För jag kan inte svara på den frågan.

Jag vet att dom som känner mig riktigt bra har förståelse för mig när jag mår dåligt. Menar inte att det jag säger och gör då är rätt, men jag har svårt att kontrollera mig själv och då blir det fel ibland.

Jag har svårt att acceptera att jag äter medicin och som det känns just nu så kommer jag göra det länge.
Jag har också jätte svårt att acceptera att mitt liv är ganska svårt ibland, ganska ofta.
Och väldigt väldigt ofta så känns det som att jag alltid kommer ha perioder av depressioner och
jobbiga impulser.
Men hur det än blir så kommer jag överleva.
Ingen har väl dött av en panikattack, det är vad 'dom' säger.
Jag har haft det så många år nu att jag börjat lära mig stå emot, låta stormen gå över.

En sak jag är stolt över är att jag inte skäms, jag är jag. Med eller utan mediciner så är jag jag.
Men mina svårigheter gör att jag är den jag är och mina bra sidor gör att jag är den jag är.
Och ibland känns det så jävla bra, för ingen är ju som mig.
Finns bara en Cecilia Hansson.




Orolig mamma...

Datum: 2011-07-19 Tid: 22:00:00
Ska ju bo ensam hemma. Måste göra massor med roliga saker då som att, diska, städa, laga mat osv. Och även att tvätta, min mamma var lite orolig (okej, förstår henne). Hon gjorde en lapp, gick noggrant igenom instruktionerna på den och visade mig hur man gjorde.


PRESS PLAY

Datum: 2011-07-19 Tid: 13:45:17
Jag är på så STRÅLANDE humör idag så ni ska få min Sum11' lista.
PRESS PLAY







SOLA

Datum: 2011-07-19 Tid: 12:54:23
Precis tagit en paus, suttit på balkongen och solat och läst en bok. Lånade flera igår på bibblan, den jag läser nu heter Baddaren. Den är ritkigt bra, googla på den om ni vill veta vad den handlar om. Försöker få i mig massor med vatten, blev helt snurrig när jag reste mig upp för att gå in så jag tänkte att det lär ha varit det kanske..
Men nuså, nu ska jag fortsätta nördläsa boken och missbruka solen som jag gör varje sommar.

Fullt normal

Datum: 2011-07-19 Tid: 10:47:47
upp mä töppen jag. Nähä inte det inte? Nejnej. Nej men kan ju bero på att jag hade nåt jävla spasmerfel i skallen inatt. Terrade morsan med den här låten
Garvade ihjäl mig haha. PSYKOS ALICE VETTNI !

Nu äter jag frukost ialla fall, psykosen verkar ha flytt sin kos och jag har sendrag i låret upp mot röven. Så underbart. En underbarmorgon. Sa jag att solen skiner? Inte? Nepp, men de gör den.
Hoppas det regnar hos er.
Förutom hos http://high.blogg.se/ , bra blogg jajamen!

cecilia

Datum: 2011-07-18 Tid: 22:34:37
Början av ettan på gymnasiet
Någon gång i mitten där
Började göra håret ljusare , december typ



Blev ljusare och ljusare, mars kanske

Skaffade långt hår, sista april

Några veckor sen

Ganska stor skillnad från då och nu .

snart...

Datum: 2011-07-18 Tid: 18:25:53

detta är vad jag kommer göra om 1 - 1 ½ år.
Längtar. Helt galet vad jag längtar.
Sen kan alla offer som någonsin sagt nåt om hur jag ser ut
köra upp nånting.
Kommer kännas UUUUUUUUUUNDERBART.
Då ska jag lova att le mer än att gråta ;)

gå vidare.

Datum: 2011-07-18 Tid: 17:29:14
Sa att jag aldrig skulle förlåta. Men om man vill gå vidare bara, inte förlåta helt. Går det?

planer

Datum: 2011-07-18 Tid: 12:21:14
Nu har jag kommit hem, gick upp nio i morse för att åka till tandläkaren. Älskar min tandläkare, skrattar hela tiden, sjunger med radion osv. Kung är hon! Inte velat gått dit fören hon kommit tillbaka, hon hade vart mamma ledig eller nåt.. Ni kopierar och skriver ut det här va? eheh. Har precis smällt i mig lite lunch och ska vila lite och sen ska jag städa. Behövs kan jag ju lova. Ska visa före och efter bilder. Vidrigt!
Så dagens planer är
- Städa
- Rensa garderoben
- Jogga/powerwalka
- Ringa Una ♥

Tisdag
- Jogga/PW
- Stan och fixa lite grejer
- Umgås med mamma eftersom hon åker iväg

Onsdag
- Säga hejdå till mamma
- Jogga/PW


Torsdag
- Jogga/PW

Fredag
- Träffar en kompis för att prata ut. typ eh.'

Lördag

- Laga middag åt bella
- Öppna dunken
- Dricka med Bella
- Spåra med Bella

pepp

Datum: 2011-07-17 Tid: 20:35:28
Drog en bra lång jogging/powerwalk runda på endast 15 min. Rekord tror jag! Brukar ta den på 25-30 min annars. Det går framåt! Känner mig peppad på livet när jag gjort det, även om jag inte har lust att gå ut o gå eller jogga så gör jag det ändå. Och har gjort det nästan varje dag den här veckan. Det är så jävla bra för mig, för jag ger alltid upp. Men nu ska jag försöka ha tålamod. Och på onsdag åker mamma bort och jag blir ensam hemma hur länge som helst, skönt! Men kommer nog sakna henne lite haha..
Men Maria har lovat att hjälpa mig att tvätta och Cassandra ska bo hos mig lite. Kommer bli as bra! Självklart ska jag förtära lite vin, i lagom mängd eftersom det gick så bra sist ;)... Ska skriva min veckolista för att ha koll på vad jag ska göra, är en rutinmänniska och blir så lätt att jag tappar det (som många andra) på lovet. Men får försöka i alla fall.
Nu ska ja ha i hårinpackning, ansiktsmask och en dusch på det här också. Mys!



ska få tillbaka det där igen. fast bättre. jag ska klara nåt. det här blir mitt mål.

bah

Datum: 2011-07-17 Tid: 19:19:08
Här var det livat! Nej inte direkt va. Har varit hos min bror hela veckan, kollat på alla tjejfilmer som fanns, solat, bränt mig, rensat pappas lägenhet (mina saker kom hem) och lyckades även få fläskläpp. Sen har jag såklart myst med mina fina små killar.
Kom hem idag så lite uppdatering ska jag väl få med här i veckan.. Hittade så jävla fina skor på Nelly idag, tror ni jag kan beställa dom eller? Nej. Bra kul. Svin. Orkar inte förklara varför. Så ska förmodligen till stan imorrn och försöka hitta nåt fint att ha på mig.. Typ som ett par nya skor. Ska hitta nån fin tröja också, vill ha en rosa.
Ska städa nu egentligen, får se hur det blir med det. Förmodligen inte ett piss. Gör det imorrn istället!
Ska hyra nån film med mamma nu, hata livet pga skorna och sen sova........ JÄVLA KUL LIV.
piss irriterad.

PEACE F.


7th heaven

Datum: 2011-07-11 Tid: 11:42:01
Vart fan är solen? Min plan var att sova ute en stund idag (dvs; sola) och bara ta det lugnt. Men icke! Så istället tittar jag på sjunde himlen, halv sover och myser under täcket i soffan. I kväll är första kvällen jag sover i mitt nya rum i nya huset, hos min bästa familj. Ska slinga håret också och försöka fixa mina naglar. Ser förjäävligt ut kan jag lova. Jordens största utväxt och avflagnat nagelack är inte heller så snyggt..
Men nu; Sjunde himlen


lördag

Datum: 2011-07-09 Tid: 17:38:25
Orkar inte berätta allt jag och Isafisa grejjade med igår. Kul var det ialla fall så det kan ju alla jävlar som legat och varit bakis ta och skriva upp! Nu har jag precis fixat mig, ska dra till stan snart igen och busa. hehe nu ni!
Har inget kul att komma med. PEACE F.

ps: älskar när vänner glömmer bort en. älskar det. eller när dom skaffar nya kompisar och byter ut en. så jävla underbara ens vänner är då eller hur?
Älskar såklart dom människorna som svikit mig, knullat min hjärna bakochfram (jag har fan inte njutit kan jag lova.)
och sen även dom människorna som glömt bort mig.
ÄLSKAR ER PUSS.♥

Ironisk på slutet? Nej vadå?


Hänger hos Isa

Datum: 2011-07-08 Tid: 21:02:47
Sitter hos Isa just nu, visat ex på facebook, skrattat ihjäl oss osv. Tror dom flesta tycker det är as kul att störa sig på folk ibland, skratta lite och vara lite små fula i smyg. Oh yes! Vi har kollat på Sex & The City, ska fortsätta med det snart. Ätit alldeles för mycket jordgubbar, mango, vindruvor och choklad. Och ni kan aldrig gissa vad vi ska göra snart.. Aaa äta marshmallows, grilla över ljus. Vem tycker inte om de liksom? Jag bangar ju inte.

PEACE F.

fredag fredag fredag

Datum: 2011-07-08 Tid: 09:39:20
Helvete så trött jag är! Helt sjukt.. Men nu är jag upp, hungrig och redo för en bra dag! (om jag får lite frukost först vill säga haha..) Men just nu segar jag vid facebook och tänkte våga mig på att väcka Louise så vi kan äta. Tänkte fråga Isa om vi skulle äta på Cupido idag, jag har aldrig ätit där men alla säger att det är as gott. Vi får väl se!
Haha juste! Har ni gjort spåkulan någon gång på FB ? Jag gjorde den nyss och då stod det att det var en bra dag för en ny bekantskap och en ny maträtt. ödet huh? haha. Sick !


Chillhäng.

Datum: 2011-07-07 Tid: 23:10:01
Håller på och städar lite på rummet så jag hittar nåt när jag ska packa imorrn. Ska nämligen träffa min fina lilla Isa! Hur bra????? aaaaaas bra. Först ska vi chilla i stan, äta lite på bryggan och sen hem till henne och mysa. Prata en massa och ha det jävligt bra :). Sa jag förresten att hon är bra? :)
Louise är här, skrattar ihjäl oss åt gårdagens äventyr. Kan ju vara det roligaste på länge haha. Tror det stannar mellan oss vad som hände haha. Nu ska vi kolla på film och mysa ner oss i sängen. Är bra slut just nu..
SKYLL DÄJ HANSSON, SKYLL DÄJ!

fin form. snyggt skägg och hatt. visst, säg de visst?
Eh, PEACE F.

bah...

Datum: 2011-07-07 Tid: 19:43:26

 

Ängel från det blå

press play

Datum: 2011-07-07 Tid: 18:52:30
Paramore – All I Wanted

Miley Cyrus – When I Look At You

Miley Cyrus – The Climb


don't get attached

Datum: 2011-07-07 Tid: 17:13:51
ibland hatar jag mig själv och hur jag är.
men ibland hatar jag andra mer.


och så var det med det.

Datum: 2011-07-06 Tid: 18:42:10
Har alltid sagt att man inte ska skriva ut så mycket på internet och det tycker jag inte att jag gör heller. Men vissa saker måste man få skriva av sig. Saker som är personliga men inte privata. Förstår ni skillnaden?
Jag kan skriva öppet om att jag är så ledsen på en person (flera) som svikit mig, som lovat och sen bara skitit i det. Och att det känns åt helvete att dom gjort så. Det är personligt.
Men hade jag skrivit ut namnen och mer detaljerat så hade det varit privat. got it?

Igår var jag så jävla ledsen, en kort stund. Men var nog också den skönaste stunden n på länge.
För för det första så var Louise där och lyssnade och för det andra så kändes det bara så skönt att få gråta
på ritkigt. Och det som gjorde mig så jävla ledsen är inte speciellt komplicerat.. Eller jo, för mig är det det.
Men det är en sån grej som händer alla någon gång tror jag, som har hänt alla någon gång.
Men med ord så går det inte att beskriva hur ont det gör när ens f.d bästa vän
inte finns längre. När h*n inte ens går att ringa.
Den ända personen jag verkligen ville prata med efter att jag hade träffat pappa
inte gick att ringa. Det gjorde så jävla ont.
Och för att vara ärlig så tror jag faktiskt att jag aldrig kommer förlåta h*n igen.
Den här gången går det inte..


onsdag

Datum: 2011-07-06 Tid: 18:12:40
Någon ville se min tatuering. Självklart kommer jag slänga ut en bild på den, vet inte när bara. Jag har inte fått någon bra bild på den, svårt ställe att fota själv också så.. Men kan säga att den sitter på foten och att de finns änglavingar på! Snyggt huh ? :)
Lite update om vad jag gjort då ; Åkte till Louise igår, käkade nudlar och kollade på film. Bland annat linas kvällsbok, fulste filmen någonsin haha jag dog lite. Sen grät jag som en idiot när vi såg på The last song, så jävla fin. Sen tog jag en cigg ( ja, jävlar jag rökte en cigg igår. helt galet. ska inte göra om det igen.) och grät lite och gnällde ur mig till Lollo. Tur att jag har henne!
Och idag ska vi två gå på Kronjuvelerna, hoppas att den är bra. Någon som sett den eller? Aja, kommer väl med en recension sen ;).


PEACE F
.

puff puff

Datum: 2011-07-05 Tid: 17:02:03
Heyho! Sitter och väntar på jansson, har tagit en långpromenad med Maria och barnen. (hej jag lät as gammal) Skönt var det ialla fall. Har precis fixat mig så jag och jansson ska åka hem till henne, kolla fillm och mysa. Goood.
Passar perfekt nu! Får väl se vad vi lagar för mat, känns som om att båda vi två inte orkar göra nåt så lär väl bli typ nudlar? haha.. EH fan här kan man ju inte hänga hela dagen.
PEACE F.


jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaawwwwa.

svar

Datum: 2011-07-05 Tid: 11:43:28
Fick en fråga om vart jag hittar mina bilder jag lägger ut och jag hittar dom på weheartit ! Fina visst?



Man kan bland annat hitta sånna snyggingar där, vem skulle inte banga? eheh ;)

värt

Datum: 2011-07-05 Tid: 09:56:30

Tisdag

Datum: 2011-07-05 Tid: 09:42:05
Vaknade precis, klockan är liksom tjugo i tio.. Tidigt! Ska äta, klä på mig, titta lite på tv och sen dra en powerwalk! Kanske försöka hitta några planer för idag? Nä vi får se, skulle vilja ligga hemma heeela dagen och bara mysa under massa filtar. Känns faktiskt som att man verkligen får det idag, helt grått och trist ute idag.. Vill ju ha sol!
Next ; Frukost


vänner eller hur var det.

Datum: 2011-07-04 Tid: 21:57:06



shoppat

Datum: 2011-07-04 Tid: 20:08:29
Kom hem för en stund sen, nu håller jag på och synkar lite musik ifrån spotify till luren. SKÖNT med premium igen, värt pengarna kan jag lova. Var ju i stan idag, handlade galet mycket!
En grå kofta
Solglajjer (mina söp jag ju bort?)
Höga svarta shorts
Tshirt
Orange Linne
Ett halsband med vingar på
Puderborste
Svarta Leggins


Sen var det nog inget mer haha. Men är nöjd ialla fall, köpte en present till mamma med. Hon har ju fyllt år så..
Nu ska jag städa rummet, hänga in nya kläderna och grejja lite. Ser förjävligt ut här.
btw; vad är det med folk som inte kan umgås utan dricka? eheheh


gammal bild + mina förra solglasögon som jag söp bort nu i somras, min födelsedag tror jag till och med att det var haha..

cameltoe

Datum: 2011-07-04 Tid: 12:12:40
Aa, bra att jag inte kan ha normala byxor på mig pga Tatueringen. Dom får inte skava på så resultatet blev ; leggins som är uppdragna så kanten inte ligger över på tatueringen som nästan resulterade i cameltoe men var ju tvungen att ge mig lite, för vem fan springer omkring med cameltoe? inte jag.


jag innan jag drog ner byxorna lite till..

words.

Datum: 2011-07-04 Tid: 11:17:37
"Du tar inte illa upp va?"





"prata aldrig med mig igen"

monday

Datum: 2011-07-04 Tid: 11:07:38
Sitter med inpackning i håret, såg att jag hade fått en kommentar på mitt förra inlägg. Jävligt bra och värd faktiskt, fick mig att tänka efter.. Men jag vet inte. Är det så, ska jag, ja eller nej, skita i allt eller inget, hur många gånger kan man förlåta en vän? Eh hela allt känns bara snurrigt just nu. Lägger det åt sidan idag!

Ska åka iväg till stan när Cassandra slutat jobba, våran mat blev förresten as god igår! JÄVLAR så vi åt haha.
Kan ju tala om för er att vi hade tacobröd LARGE . Mmm tjocka ♥.
Vi provade också gb's nya vanilj och chokladkaksbitars glassen, as god kan jag lova. prova!
Hade tänkt hitta ett par höga jeansshorts idag tänkte jag och lite tröjor. Får hoppas att jag har tur. Vi tänkte gå på gränby istället för på stan, så jävla rörigt där. Värst är ju ginatricot, ser ju ut som fan där inne. Värst på rean, folk är heeeelt galna.

Eh, duscha och grejja var det ja. TTYS.


dig.du.han.det.dig.

Datum: 2011-07-03 Tid: 16:53:11



"vet inte varför men det jag vet att min sätt var fel och det gör mig ont att veta att det är försent att rätta det.
"
" men ångesten över detta är nåt jag nu får leva med. förlåt"

saknade vänner

Datum: 2011-07-03 Tid: 16:13:24
Har verkligen varit på dåligt humör senaste dagarna.. Men saker och ting blir inte som man tänkt & finns det något värre än när någon/några man trodde skulle finnas där jämt och sen drar? Nä. Tror inte det.
Men nu sitter jag här hemma, lyssnar på Kungen- Kapten Röd! Väntar på segcassandra, vi ska laga mat och kolla på film ikväll. Sen börjar hon jobba imorgon och jag som precis slutat, osis!
Mår bättre nu än vad jag gjort på länge, har varit så jävla less på folk. (som ni kanske märkt, förstår inte att så många gått in o läst ändå.) Anyway, glad tjej just nu ialla fall. Kanske för att Victoria kommit hem, jag har tatuerat mig osv.  Sen har jag inte varit ute och festat på flera veckor, så jag ska nog ta och styra en fest snart. Men vart,med vem, och hur är oklart ! Men kul ska jag ha ialla fall och inte tänka på några idioter.

Btw; hur många chanser förtjänar en människa egentligen?


typ.

.

Datum: 2011-07-03 Tid: 13:54:26

 

 

 


.

Datum: 2011-07-02 Tid: 13:34:02
för det är nu man vet vilka som är ens vänner och vilka som inte är det.


lita,litade på dig

Datum: 2011-07-01 Tid: 17:07:01
jag har slutat tro att det någonsin kommer bli som det en gång var.
och jag ska aldrig mer lämna mig själv till någon som dom.
aldrig.