Besatt

Datum: 2012-01-31 Tid: 21:01:39

Jag var in och kontrollerade idag, att allt stämde. Det gjorde det och jag sitter inte och gråter som ett som jag gjort alla andra gånger. Även om allt jag gör, lör ja ser, allt ja gör, allt någon gör blir kopplat till det. Är inne i någon period så jag är som besatt. Ibland kan jag komma på mig själv och då mår jag bra, men dom flesta gångerna får ja svårt att andas, det trycker emot bröstkorgen och jag vet knappt var jag ska ta vägen. Vill bara att den här perioden ska ta slut så jag kan slappna av och njuta av det som händer nu. Men det är jobbigt att tänka att någon annan gör allt bättre än en själv, att någon är finare, att någon kan allt och att jag inte kan något. Vet att det inte är så, jag kan massor. Men det känns så.


Art rage

Datum: 2012-01-25 Tid: 20:12:51


Torsdag

Datum: 2012-01-19 Tid: 20:59:48

Väntar och väntar och väntar mera på att JS ska börja. Precis tagit 2 lergigan och hoppas på att få sova bra inatt utan mina skeva grejer jag får för mig på nätterna. Var ett bra tag sen jag tog någon medicin för att få sova lite. Dels för att jag inte tycker att lergiganen inte funkar speciellt bra och för att propavan skrämde mig. Och jag blir inte rädd för mediciner annars. Hur som helst, legat i sängen hela dagen och pluggat. Imorgon blir det skola. Sen plugga hela helgen. Har inget liv. Ända gången jag gör nåt är när jag är i Sthlm. Är less på gimo, händer ingenting. Samma människor, samma fester, samma lika hela tiden.


Tvångstanke

Datum: 2012-01-18 Tid: 23:38:18

Har en så sjuk tvångstanke. Jag blir väldigt paranoid i vissa perioder. Tänker ständigt på inbrott eller att någon ska åka förbi med en bil och skjuta mig. När någon går bakom mig från bussen kan jag få panik och tro att jag ska bli våldtagen etc. Just nu tänker jag på inbrott, vad gör jag då. Planerat hur jag ska ha det i lägenheten när jag flyttar hemifrån för att kunna gömma mig snabbt och bra. Har just precis planerat hur jag ska göra om det blir inbrott när jag är i Sthlm. Är ju inte helt omöjligt att det skulle kunna hända. Planen är att låsa ut honom på balkongen, gömma tvn så bra jag kan i sängen, ha plastpåsar på balkongen så man man kan lägga ner grejer där och gömma bra. Typ knyta fast i hörnet på balkongeäcket och låta det hänga på utsidan. Sen ta datorn(om sen får plats, tror inte det..) med mig i tvättkorgen. Haha är så jävla skev.


Pengar

Datum: 2012-01-18 Tid: 12:30:16

Suttit och kollat på utbildningar jag vill gå. Det är helt sjukt dyrt. Billigaste jag hittat på 2 år kostar 65TUSEN. Jag dog. Måste ta en paus från det här, städa rummet och sen göra milkshake. Vill egentligen göra bananmilkshake men jag vågar inte. Jag har druckit, skojar inte, världens godaste bananmilkshake i helgen och fall den jag gör inte blir lika god så är det inte lika kul med det sen. Haha. Jag får göra någon annan sort, vet dock inte vilken.


Det som varit

Datum: 2012-01-17 Tid: 18:49:16

Sitter och har lite svårt att andas. Jag ser saker, jag gör MEDVETET så att jag ska se saker som är jobbiga för mig. Jag utsätter mig själv för det och det är jävligt dumt. Det är någon grej som fastnat i huvudet på mig. Vill bara ta bort allt allt allt. Och ena dagen tänker jag "eh. Det här har ju alla. Jag med". Andra dagen grinar jag nästan, får panik och är as piss irriterad, rädd, ångest och alla andra hemska känslor. Men nu, nu ska jag strunta i det där. Måste fokusera på det som är nu. Och just nu är det jävligt bra. Även fast skolan går halv dåligt och det här är ett töntigt inlägg för att på något sätt peppa mig själv. Ska lägga mig i sängen, kolla på 16 and pregnant sen sova.


nu mår jag bra igen.

Datum: 2012-01-11 Tid: 20:43:37


nu mår jag bra igen.

Datum: 2012-01-11 Tid: 20:43:31


Gymnaiset.

Datum: 2012-01-11 Tid: 08:32:04
Sitter och äter frukost, äckligt som bara fan. Men måste man så måste man sörrni! Första dagen i skolan idag, helt jävla sjukt att det bara är en vårtermin kvar och sen börjar jag sista året på gymnasiet. Jag som inte ens skulle gå på gymnasiet, jag som inte ens skulle fylla 17. DET är sjukt.
Hur som helst, jag var trött imorse. Trodde att jag skulle vara tröttare och förberedde mig på lite skrik här hemma. Men icke! Jag var uppe efter 20 minuter och stod i duschen. Stolt. Nu gäller det att snabbt som fan få i mig frukosten och sen gå till bussen.
Är det för kallt för att skita i vinter jackan idag? Skiter i den ändå.


Första dagen i ettan. Ser så liten ut. Kanske inte ens är någon förändring?

planera

Datum: 2012-01-10 Tid: 15:44:06
Insåg precis att mitt liv är kaos, på planerings delen alltså. Har tusen grejer att göra, fast ändå så har jag inte det. As konstigt jag vet. Vill bara ha någon dag jag slipper tänka på allt som ska göras för jag är redan klar med det. Men så fort jag är klar med en grej så kommer nästa. Då hamnar jag i ett slags apatiskt läge då jag skiter i allt.
Jag måste skärpa till mig och ta tag i det här nu. På fredag är jag själv hela dagen så då ska jag passa på att plugga.
Förberedde en intervju för jätte längesen, den är klar. Ska bara göra själva interjuven.
Sen en psykologi uppgift jag missat, den gör jag på fredag.
2-3 foto uppgifter som jag helt ärligt känner att jag skiter i.
En kort film jag ska göra, men vet inte om vad osv. Men den vill jag ändå göra, den är lätt.

Och på torsdag är jag as sugen på att jobba lite, ska nog göra det. Men då måste jag boka om en annan grej om inte jag kan få med henne. Men det kanske ska gå. Vi får se helt enkelt. Idag ska jag bara förbereda mig för skola imorgon.


William

Datum: 2012-01-10 Tid: 12:16:34
Vaknade för en kvart sen. Eller, jag vaknade först vid halv nio av att Maria ringde för att dubbel kolla om jag ska ha William idag eller inte. Så han kommer hit om ca en timma. Innan det har jag tänkt hinna städa lite, ta en dusch(kommer inte hinna) och planera så jag vet exakt hur mina dagar ser ut till helgen. Jag får helg på torsdag.
SÅ JÄVLA SKÖNT! Sen åker jag till Stockholm. Skiter helt i knut, bra less på allt nu bara.
Lär ju ta tag i mitt liv nu innan monstret kommer för att riva ner hela huset.

Trevligt osådära

Datum: 2012-01-09 Tid: 18:59:06
Hade världens skönaste kväll/natt igår med Jansson. Spelade till typ 6 imorse sen tvär däckade vi. Skulle upp och tvätta vid halv elva, men det blev det inge av med. Nu är jag på dåligt humör, grinat lite medan jag tittat på 16 and pregnant. Är så otroligt mysig och trevlig, sagt att jag lider av pms?
Hur som helst, ska lägga mig i sängen och gör ingenting. Fortsätta hata mitt liv kanske.
Hatar folk också, idag hatar jag alla.


psykbryt

Datum: 2012-01-08 Tid: 18:28:22
Stressar. Bloggar, men stressar. Mensvärk from hell. Fick duscha om håret för jag hade inte sköljt ur ordentligt. Nu vill inte håret bli torrt och det är för blött för att föna. Jag ska med en buss om en halvtimme. Jag har inte packat.
Jag är på väg att bryta ihop. Lägga mig ner i en jävla hög och skrika och grina. Precis det vill jag göra.
Men jag gör inte det, för jag ska med en bussjävel. Ska åka iväg och vara med världens bästa människa.
Goffa, spela ps2, kolla på film och äckla oss.

Helg

Datum: 2012-01-07 Tid: 22:07:33
Hade det så sjukt mysigt igår och imorse. Åkte till Stockholm för att mysa i stoora villan som Maskrosbarn har. Vi var några stycken som bland annat först, åkte skridskor i kungsan och sen åkte vi hem för att mysa med The Hangover 1 + 2. Och imorse, imorse kom det jävla bästaste av allt. FRUKOST PÅ RADSSION BLUE HOTEL.
En dröm. Ett mål är avklarat. Var så sjuuuukt gott. Inser att det mesta jag skriver om handlar om mat. Men det här var sinnes, långa vägar ifrån vad jag trodde en frukostbuffé handlade om. Måste upplevas!
När jag kom hem la jag mig direkt och sov, jag sov riktigt dåligt inatt eftersom jag hade ont i magen och vaknade
och vid fem gav jag upp. Sen dess har jag haft ont hela dagen.
Kvällen blir bättre med Jersey Shore.


Tjockisfamilj

Datum: 2012-01-05 Tid: 16:00:20
Idag gick jag upp vid två. Eller först öppnade jag dörren i täcke för posten, som skulle lämna ett paket. Han måste blivit rädd för mig eller nåt, för när jag såg mig själv i spegeln så blev jag det. Han bad ialla fall om ursäkt för att han väckt mig, stod där som ett as och fattade ingenting mummlade något om att det var lugnt och han sa godnatt haha.
Hur som helst, idag ska vi äta Tacos hemma. SÅ JÄVLA GOTT. Sen tror jag vi ska hyra någon film till det och ligga på soffan hela kvällen. Det är mysigt, när man äter och blir as mätt, kollar på en film, ligger på soffan och somnar lite. Nej, nu ska jag ta och göra ris till min taco. Jag äter tacos med ris, gräddfil och ost. Sen köttfärs såklart. Ris behövs inte alltid, men det blir extra gott.


själar tar aldrig farväl.

Datum: 2012-01-05 Tid: 15:53:58


Rummet

Datum: 2012-01-04 Tid: 19:33:42
Gjorde om rummet för ett tag sen, är inte helt klar. En till hylla ska upp och lite kort o andra små grejer.



p.

Datum: 2012-01-04 Tid: 00:35:05
You can love someone and not wanna spend time with them.



som ett "va fan är det här"
Jag ska förklara allt nån gång
Nån gång när vemod byts till ljus

2011

Datum: 2012-01-03 Tid: 16:05:39

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jajamen
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga faktiskt, i år har jag ett. Komma igång med träning!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja. Charlie och William föddes.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja
5. Vilka länder besökte du? Kommer knappt utanför Gimo hah.

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Jag har haft ett rätt bra år, hoppas bara på det bättre.

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 1 maj när William föddes.

8. Vad var din största framgång 2011? Ingen aning. Klarade av höst terminen helt okej kanske?

9. Största misstaget? Att ständigt ge någon en ny chans, nu är det avslutat och klart!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Japp

11. Bästa köpet? Köper så jävla mycket att jag inte vet vad jag köpt.

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, vin och mat skulle jag tro. haha..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, tex; Lägret var bland det bästa någonsin. Sen lite annat jag tänker hålla för mig själv.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Chris Martin – Paper Loving

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit gladare. ÄNTLIGEN!

16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar, lagt lite mera tid på skolan. Men ångrar nog ingenting ändå.

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Gjort är gjort.

18. Hur tillbringde du julen? Hemma med familj.

19. Blev du kär i år? Mycket möjligt att det hänt, mycket möjligt att det inte hänt också. Vem vet.

20. Favoritprogram på TV? Big Bang Theory och Unga mödrar . Och juste! 16 and pregnant (?)

21. Bästa boken du läste i år? Vi har ju hemligheter i den här familjen- Therese Eriksson

22. Största musikaliska upptäckten? Upptäckt och upptäckt, lyssnade mycket på Lil Wayne och Avicii.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar typ, kommer inte ihåg vad jag fick


25. Något du önskade dig men inte fick? En bil, en miljon, ett liv osådära

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Minns inte ett smack ifrån min födelsedag...

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Aa

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Mcdonalds kroppen ♥

29. Vad fick dig att må bra? Gör av med pengar, festa, vara med vänner, sola och äta maaat.

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Lil Wayne, skulle inte banga!

31. Vem saknade du? Isabelle, massor.

32. De bästa nya människorna du träffade? Kan inte räkna upp alla här, träffade många många bra!

 



du fanns på riktigt.

Datum: 2012-01-02 Tid: 23:50:42
Lars Winnerbäck – Dom tomma stegen


maskrosbarn

Datum: 2012-01-02 Tid: 21:13:59
Det känns precis som igår. Det är ungefär 2 år sen jag hittade maskrosbarn's hemsida och anmälde mig till period 1, sommarens läger 2010. Det är helt sjukt. Att jag fick en plats, att jag fått uppleva det här. Jag kommer ihåg känslan när jag fick mejlet om att jag blivit antagen.


Jag kommer ihåg att jag ville åka så tidigt som möjligt den 17 juni. Jag hade kontollerat packningen noga,
jag vet vilka kläder jag hade och hur varmt det var ute. Klockan 10.05 gick mitt tåg mot Hälsingland.
Det möttes upp fler och fler under tågresan som skulle åka på lägret och när vi alla
var samlade och satt i bilarna på väg mot gården och vi svänger in på en väg
så kommer en känsla jag inte hade känt på många år.
- Hemkänslan.
För där var en stor skylt där det stod Välkommen hem, i stugorna låg det en lapp på varje säng.
En lapp dom skrivit till mig, där skulle jag sova och där skulle jag trivas stod det. Och jag trivdes, varenda
liten del av mig ville stanna kvar. Varenda andetag var fyllt med glädje, lycka och kärlek. Sen jag var 12 år
har jag aldrig mått så bra som jag gjorde just den veckan. Där fanns inga hjärnspöken som tog upp 90% av min tid, där fanns ingen tung ångest som fick mig att tro att det var fel på hjärtat, där fanns ingen oro att om
jag skulle få fel på hjärtat så skulle jag vara själv. Jag skulle ligga och dö ensam.
Där visste jag att någon skulle hålla i mig.
-Trygghet.


På lägret får man vara precis som man vill, under första återträffen gick vi med otvättat
hår i flera dagar för duscharna fungerade inte. Där får man äta hur många kakor man vill för ingen tycker man är
tjock där. På lägret blir man väckt av ledare som sjunger julsånger, för att vi ska också få ha en fin jul.
Vi vaknar av frukost på sängen, nybakat bröd som någon bakat hela natten.
Är man ledsen så finns det någon som håller, kramar och lyssnar.
Och jag kan fortfarande känna Lydias och Davids händer sista kvällen på återträffen. För jag vill stanna
kvar i tryggheten, i bubblan på gården med dom människorna som var där. Precis då.
För jag vill inte hem till något kaos.
Det är sjukt hur något kan påverka en så mycket och hellre dör jag än att aldrig mer få träffa människorna jag träffat eller att aldrig mer få åka dit.