Asperger

Datum: 2011-12-24 Tid: 19:50:43
Fick en kommentar om Asperger syndrom kommenterat. Undrar varför. Kanske för att kommenterade den där tjejens blogg som står i en video och säger hur äckliga fula människor är. Jag vet inte. Hur som helst kan jag svara, jag vet vad det är. Haft en bästa vän som hade det. Och jag vet inte riktigt varför jag fick den där kommentaren, men om det är därför. Så kan jag också säga att om det på något sätt var en "ursäkt" till varför den här tjejen säger och gör de hon gör i videon så är det ingen "ursäkt" oavsett vilken diagnos man har att man får vara dum. Bara för att jag blir jätte arg ibland, kastar sönder saker så kan inte jag skylla det på min 'diagnos. Även om det såklart bidrar mycket och säkert för henne med.
Men jag förstår nog vad du menar.
Så Vendela, God Jul!

Jul osv

Datum: 2011-12-23 Tid: 22:58:27

Jag vet att det är jul, om bara ungefär en timme är det julafton. Men för julafton består 98% av min tid att inte låta ångesten ta över, att inte få utbrott över att något förändrats sen förra året. För mina dagar består av att hantera ångest, mer eller mindre. Det är inte många som sett mig i mina värsta tillstånd. Där jag skakat, gråtit så jag inte kunnat andas så jag till slut spytt. Ännu mindre människor som faktiskt vet om vad som hände dagen jag blev inlagd. Och jag kräver inte att någon al förstå eller veta allt det. Jag vill inte ens att någon ska veta det. Men även om jag mår mycket bättre nu så mår jag ofta fruktansvärt dåligt. Men istället för att säga det så håller jag käften, det är då det blir så fel.


Hos west

Datum: 2011-12-21 Tid: 00:31:08
Ligger i West säng och chillar, hon är och duschar och jag har nästan skrivit klart mitt reportage. Så jävla skönt! Imorgon är sista dagen i skolan. Har lite grejer att ta tag i imorgon när jag kommer hem. Psykologi och resten av reportaget. Men det är lugnt.
Försov mig i morse också, som ett jävla as. Vaknade vid halv elva, skulle egentligen mött upp Cassandra i stan halv tolv. Men hon hade också precis vaknat så det var lugnt. Vi möttes upp senare och åkte till stan för att fixa lite julklappar osv. Köpte lite grejer till mig själv också.
Resten av veckan kommer jag bo hos min bror och på söndag åker jag till min papi.
Har också planerat nyår lite smått, SKA HA SÅ JÄVLA ROLIGT har jag bestämt. Det är jag verkligen värd!

Tjockis

Datum: 2011-12-19 Tid: 00:34:13

Fyfan så fet jag känner mig. Kan inte sova, lyssnar på RADION i sängen och äter tacochips, vart törstig skulle hämta vatten, kom tillbaka med mackor. Haha går det bra för mig att gå ner lite eller? Jarrå! Laddar upp inför svårare tider förstår ni. Lite extra fett har väl ingen dött av? Så har dom det.


inte på riktigt, ingenting viktigt.

Datum: 2011-12-18 Tid: 20:18:48
Jag har planerat så jävla mycket kul till i sommar, som jag ska göra med bland annat Cassandra. Snart bokar vi biljett, KUNG! Sen nu, har jag suttit och grinat, varit arg, pratat med Cassandra och snart med pappa om en grej jag vill göra. Har bestämt mig för att fixa det nu, om ungefär 2 år är allt klart. Och 2 år går fort, visst? Jag ringer redan imorgon och sen finns det fan ingen återvändo. Det här ska jag fixa och sen får de väl vara lite jobbigt innan dom två åren är klara.


Tjena bakfyllan, längesen, tänkte du stanna länge eller?

Datum: 2011-12-17 Tid: 18:15:53
Sitter på mitt rum, har en filt på mig, samma tröja som jag sov i, bakfyll och tycket synd om mig själv. Var ut igår, som ni kanske förstår. Vart en hel del vin, skulle nog säga lite för mycket, fast ändå inte. Jag var på bra humör hela kvällen och det var längesen jag var ute och drack.Hade min vapendragare Cassandra med mig och då går det inte fel. Vi kom hem vid två kanske, lite tidigare. Min tidsuppfattning var inte den bästa har jag fått höra.
Gjorde pommes och bea sen tvärdäckade vi i sängen. Skönt! Hon åkte hem igen vid ett och jag slaggade ett tag på soffan, vaknade vid fyra och mådde lite mindre illa. Men det är så det ska vara, nästan saknat att vakna upp och ha ont i hela kroppen och må lite dåligt. Skratta åt allt man gjort.
Kan tillägga att jag har blå fot också, missade stolen inatt när jag skulle försöka få av mig skorna tror jag. Lever ialla fall. Nu ska jag rota fram allt som är gott och som går att äta.

Tryck här

Sia

Datum: 2011-12-16 Tid: 19:42:36

jag lovade dig att aldrig leva farligt
att vänta vid hörnet och inte gå någonstans
men inget blir som man tror
är aldrig nöjd med något
jag kommer sakna dig ikväll, men hata dig imorgon
ja du vet ju hur jag kan bli.

Fredag

Datum: 2011-12-16 Tid: 08:43:50
Är det nån jävla ångest jag får av skolan eller,  fick sjukt ont i magen när jag gick upp. Kan bero på min tomma mage och cola drickande. Men jag börjar undra. Magkatarr♥. Hur som helst sitter och lyssnar på Dansa Pausa (vem blir inte glad?) . SKÖN. Blir glad av den, lite sådära töntigt glad som man blir ibland. Men det är ju bra, det här ska bli en bra dag.


First of the year

Paper Loving

Datum: 2011-12-15 Tid: 12:23:49
Chris Martin – Paper Loving
If you cyaan love me now
Dont love me later
When my later is much greater
It only proves that she love di paper
My paper
If you cyaan love me now
Dont love me later
When my later is much greater
Cah mi nuh waan no impersonate
For my paper


Skön

Datum: 2011-12-15 Tid: 10:55:15

Vaknade för en stund sen, är på så sjukt bra humör! Är taggad på massa saker, planer på massa roligt osv. Och nu ska jag faktiskt göra uppsatsen! Är jag taggad på att göra klart den så vet man att jag är på bra humör. Kan ha med att göra att jag druckit en energidryck och två coca color, mycket möjligt. Ska belöna mig med en volymtång om jag fixar klart uppsatsen. Återkommer med resultat!


Datum: 2011-12-14 Tid: 17:25:23
Lil Wayne – How To Love
Lil Wayne – She Will
Lil Wayne – So Special
Lil Wayne – Runnin



Bakat

Datum: 2011-12-13 Tid: 18:51:16

Känner mig som en val typ, bakat pepparkakor. As mätt. Ätit fisk och pasta till middag. Spy mätt. Hur som helst, Försöker få timmarna att gå. Är så sjukt trött men jag får inte somna nu för då blir det samma sak som igår kväll. Men jag bryr mig inte så mycket faktiskt. Idag var jag och kollade på Olivers Lucia tåg, tycker inte det är speciellt kul men han är söt osådära så det får väl gå ändå hehe.


Rädsla

Datum: 2011-12-13 Tid: 10:57:15
Jag är så jävla rädd, vet inte hur längesen det var jag kände såhär. Alldeles för länge för att jag ska kunna veta hur man gör med känslan, förut visste jag. Nu vet jag inte riktigt. Det känns som att det stoppar mig från att göra saker och jag vill inte det. Men jag är ju sån, rädd för nya saker. Det är nästan jobbigare att bara att gå och vänta på det, som att det verkligen kommer att hända, det vet jag ju inte.
Det är inte alls säkert, men det är något som alltid hänt. Och senaste gången var det så äckligt jobbigt. Ibland blir det så jobbigt att jag inte vet var jag ska ta vägen, gamla grejer som kommer fram, inte att jag inte kommit över dom grejerna. Men rädslan att det ska hända igen kommer lite då och då.
Men jag jobbar på det. Jag försöker ialla fall.
Vet att det ligger på mig, att jag måste försöka få bort det här ifrån mitt huvud. Men när det händer så mycket annat runt omkring blir det svårt. Sen att min kropp inte verkar tycka att jag sköter om mitt liv så bra gör ju inte saken bättre. Men snart är det jullov, en sak mindre att stressa över. Snart ska jag till doktorn, imorrn faktiskt och då är det ännu en sak mindre.
Jag fixar det här. Klart jag gör.


Dygnet

Datum: 2011-12-12 Tid: 23:43:13

Vänt på dygnet totalt tror jag, ligger uppe och grejjar. Somnade till vid sex typ, en stund. Drog av mig kläderna och somnade igen vid sju. Fan, det är inte bra. Måste ju sova på nätterna.


Måndag morgon

Datum: 2011-12-12 Tid: 11:17:53

Varit I Stockholm hela helgen, kollat på film. Undrar faktiskt hur många jag har kollat på där haha.. Gjort AS god mat osv. I morse fyllde jag på min lista med en ny jobbig grej, nåt som alltid brukar hända mig. Idag var grejen att jag var tvungen att hoppa av tunnelbanan, halvspringa och sen spy vatten. Så jävla ofräsch tjej. Men så kan det gå! Kollar på grinchen nu och sen ska jag vila lite.

Adventsmyset i helgen hehe.


Onsdag

Datum: 2011-12-07 Tid: 15:26:55

Var hemma idag, fick åka hem igår också. Hände en grej och jag vill inte skriva ut det här men det är okej nu i alla fall. Precis haft Louise här en stund, haft lite julmys. Snart ska jag väl sätta igång med min uppsats så den blir klar. Känns som att den aldrig blir det. Och imorgon kommer Cassandra hit och sover här. Den här veckan har gått så sjukt fort, ser fram emot helgen också. Det blir bra.


Min fina fina

Datum: 2011-12-06 Tid: 21:37:21
Rensade på datan, hittade det här. Så otroligt fint. På riktigt, finaste jag fått någonsin.
En av dom finaste sakerna.




Planering

Datum: 2011-12-05 Tid: 08:45:00

Jag älskar att planera, om jag planerar rätt så har jag kontroll. Hatar när saker förändras för jag har förberett mig för en sak. Hur som helst, ser fram emot den här veckan. Massa roliga saker inbokade.
- middag med Irina imorgon
- Hitta skor efter jobbet och sen träffa Louise.
- färga håret osv

Något som är mindre kul som jag måste göra i veckan är att plugga. Ett reportage och en uppsats. Men har planerat det här så det måste gå.


Söndag

Datum: 2011-12-04 Tid: 19:54:52

Är på världens sämsta humör, förstår inte hur det kommer sig. Jo det gör jag egentligen. En gång i månaden är jag världens största bitterfitta. Men skulle nog bli irriterad ändå, men nu kanske jag går steget liiite längre. Hur som helst, flyttade in till min bror idag. Stannar väl här någon vecka. Mer än så händer det inte i mitt liv även fast jag fått höra att vissa av er tycker det är as kul att läsa om när jag är arg. Men vem orkar uppdatera 400 gånger om dagen. Nej precis.


neggi.

Datum: 2011-12-03 Tid: 22:49:26

Vilket äckligt ord. Neggi, är det ens ett ord? Nåt jävla påhitt. Fyfan.
Neggi. Ni hör ju själva, skulle aldrig i hela mitt liv använda det i ett seriöst sammanhang.
Ja, jag lägger ner tid på sånt här. Det fyller upp tomrummet i mitt liv.


Fredagskväll

Datum: 2011-12-02 Tid: 21:13:46

Kollar på idol nu, försöker förstå varför juryn tycker om Amanda. Hon är inte dålig på att sjunga, men hon är ingenting om hon inte får spexa på scen. Hur som helst, hoppas att Moa och Robin går vidare! Var en riktig jävla idol-tönt när Erik var med i Idol, tvingade bokstavligen mina kompisar att rösta. Haha.. Tur att det inte gått så långt i år. Planerar att lägga mig i tid i kväll, ska baka lite imorgon. Alltid mysigt med julbak.


Fredag.

Datum: 2011-12-02 Tid: 06:38:17
Gick riktigt åt helvete igår, precis som jag trodde. Så idag packar jag mina grejer för att bo hos brorsan ett tag. Få en liten paus. Men det är bra, att det går liksom. Är sjukt trött efter att ha haft en rejäl ångestattack igår.
Ännu tröttare på människor som säger att dom ska ställa upp men som inte gör det. Men det är så det är.
Ska inte gräva ner mig i sånna saker nu, det orkar jag inte och vill inte ens.
Men ikväll hoppas jag på att nåt kul händer, lite vin osv. Sen får vi väl se. Nu ska jag sminka mig så jag ser ut som folk igen.



Det spelade liksom aldrig någon roll för dig hur mycket jag skrek och grinade.
För du förstod och kanske var det därför du aldrig sa att du inte ville ha mig.

Nu.

Datum: 2011-12-01 Tid: 10:20:00
Sovit typ 12 timmar inatt. DET är helt sjukt. Jag som inte sovit normalt på månader lyckas sova så mycket. Trots magont. Är på bra humör och det känns inte ens jobbigt att jag ska jobba sent idag.
Lyssnar på lite skön musik nu, precis duschat och ska snart börja fixa mig. Men, eftersom jag alltid har nån konstig tanke så har jag ju det idag också. Brukar alltid tänka "Men nu har dagen börjat bra, nu väntar vi på att nåt dåligt ska hända". Men jag övar lite på det där, leva i nuet. Vi pratade om det igår på praktiken.
Så Nu; Fixa mig.