måndag

Datum: 2011-02-28 Tid: 06:27:50
Nu ska jag göra nåt jag aldrig gjort förut. Nåt har ju verkligen gått snett i skallen på mig nu. Kan jag ju lova!


helgen

Datum: 2011-02-27 Tid: 18:39:10
Jag kom hem för ett tag sen. Varit hos A och haft det huur mysigt och bra som helst ♥. Nu sitter jag och längtar tills våren kommer, kollar på massa fina kläder jag vill ha. Har bestämt mig för att köpa nya jeans imorgon och en as snygg body! Har ingenting att skriva så bjuder på lite fina kläder jag , MÅSTE köpa.




Skorna blir mina snart. mmmyeh

lördag

Datum: 2011-02-26 Tid: 11:50:03
Har precis fixat mig klart, väntar på att nya sängen ska komma och sen drar jag till stan för att käka lite med Hanna. Hundra år sen vi sågs och jag har 1000 saker att berätta hehe. SpårarN. Sen åker jag till A och sover där, mys.
Vet inte ens varför jag skriver här för har ingenting att skriva egentligen och jag tror inte någon ens orkar läsa hehe.
Ialla fall, igår gjorde jag ena uppgiften i nya boken (Du äger) där man skulle skriva upp folk man var arga på och varför. Trodde att listan skulle bli as lång men det blev den inte.
Insåg till och med att människor jag trodde jag var arg på är jag inte arg på längre. Jag har liksom lagt det bakom mig, accepterat att vissa är idioter och alltid kommer betée sig därefter också. Självklart gör alla fel, men jag
tar inte emot hur mycket som helst.
Överraskad över hur lugn jag egentligen blivit sen i somras. Kan hantera mina jävla utbrott bättre än vad jag någonsin kunnat. Senaste jag verkligen hade damp var inte så längesen men å andra sidan så kommer dom inte lika ofta och är inte lika långa heller.
Fast kan sakna att bli sådär galet arg ibland, extremt skönt att kasta grejer och skrika. Haha..
Nu kommer sängen så ska grejja vidare nu.
TTYL


Oliver ♥

Datum: 2011-02-25 Tid: 19:53:21
Kom precis på att jag blir faktiskt faster snart. Helt galet, igen liksom. Blir lycklig överallt när jag tänker på det haha.. fjolla. Jag kommer ihåg när vi fick reda på att Oliver skulle komma. Det var då jag bestämde mig för att sluta med all jävla skit jag höll på med. Och jag hade nästan slutat helt när Oliver kom, finaste dagen i hela världen. Finaste dagen någonsin och nu snart ska jag få vara med om en till fin dag.
Ingenting slår första gången jag höll Oliver, ingenting.
Och jag tror att när jag håller nästa som kommer så kommer jag ha samma känsla. Kanske gånger tusen
för det kommer påminna mig om när jag höll Oliver.
Asså verkar så jävla töntig nu haha.. Eh det bjuder man ju på!



haffar en ny säng imorrn

Datum: 2011-02-25 Tid: 12:26:14
Igår började jag läsa "Du äger" av Mia Törnblom. Den verkar rätt bra, har redan gjort några övningar i den. Står mycket i den som jag redan visste, men det spelar ju ingen roll om jag vet det när jag inte gör som man ska göra.
Aja, har ialla fall börjat med några grejer därifrån.
Jag håller på och försöker städa på mitt rum idag, ska få en ny säng imorgon så vill att det ska vara fräsht. Sen hinner jag inte städa imorrn innan jag ska till A. Hade tänkt träna lite idag, cykla en halvtimme minst(!!) och sen köra situps. Bättre än ingenting ialla fall.
Jag ska inte ut ikväll, var as taggad. Men sötmickaela och jag har spikat att nästa helg är det spåra så mycket som det bara går som gäller! KUNG. Jätte längesen jag träffade henne också, illa! Men hon skulle supa för mig ikväll så mig går det ingen nöd på ;).
Nej, fortsätta med städningen nu kanske hehh.....

PEACE


torsdag

Datum: 2011-02-24 Tid: 12:46:34
Just nu längtar jag till våren. Slippa vinterjackor och äckliga skor.
Men, idag skiner solen ialla fall och mina planer är att fixa mig lite, gå och fixa en grej, träna senare och kanske sola?
Ska bli skönt att bränna lite fett haha..
Vet att jag borde plugga men jag orkar inte. Har ingen motivation. Tror nog jag stannar kvar på onsdag efter skolan istället och pluggar på hanledningstiden. Hoppas att mina nya kläder har kommit så jag har något nytt att ha på mig, tröttnat på allt gammalt jag har. Men vill inte skaffa för mycket nytt än eftersom våren inte kommit än.
Ska ta en låång dusch nu och sen lägga mig och kolla på svensson svensson tills jag gör några grejer.
Peace

ps; jag har blivit en toffla, en softis, mjukis, tönt, nörd, you name it. Kommer inte ihåg att jag halkade och slog i huvudet nån gång den här vintern. VAD HAR HÄNT MED MIG?

onsdag

Datum: 2011-02-23 Tid: 19:16:47
Lovet är snart slut, lite små ångest över att jag inte skrivit klart min uppsats än. Har gjort massa annat kul istället,
varit och busat i uppsala. Kollat på film, myst framför tvn och skrattat. Imorse vaknade jag inte upp själv som jag alltid annars gör, skönt! Låg kvar där huuur länge som helst :').
Ville absolut inte åka hem. Aja, nu lyssnar jag på musik och är galet glad. Ska träna imorrn med Henke också, göra uppsatsen osv.
Ska kolla på mysteriet på greveholm nu och sen sova hade jag tänkt. PEACE


till louise

Datum: 2011-02-20 Tid: 17:02:51

helg och jag klagar inte

Datum: 2011-02-20 Tid: 15:14:32
Har inte bloggat, har inte velat haha. Händer inte så mycket ändå. Men, helgen har varit bra ialla fall.
I fredags mutade jag mamma med att få beställa lite kläder, klickade hem för 500 kr. Inte så farligt, fick ialla fall:
En kjol
En långärmad tröja
6 ringar
6 armband
Och sen var det nåt mer? Aja anyway.
I går var jag ute och busade lite, myys. Kollade på family guy, någon film på sexan. Hann också med att kika lite på melodifestivalen, inte riktigt min grej det där hehe.. Men, klart man ställer upp ;).
Kom hem efter ett nångång, var så gaaalet trött. Men ändå la jag mig vid tre så idag har jag chillat galet med Mamma. Vi gick och köpte världens godaste frukost när jag vaknade och hyrde film - I rymden finns inga känslor. Den är såå fin.


Nu ska jag göra min famous chiken alá hansson och sen ringa jansson en sväng för att dela med mig av lite hemlisar. hihi. Förövrigt är jag ganska så jätte mycket glad och klagar inte heller på att det är lov nästa vecka.
Har planerat att göra klart de mesta av plugget jag har i rest typ imorgon och sen har jag planerat att busa lite till i uppsala och en och annan fest lär jag ju boka in ? klart.

PEACE ♥

hahah<3

Datum: 2011-02-15 Tid: 19:51:51
fick världens fulaste/roligaste sms nyss. hahah asså så jävla puffad kille jag döör.
Men, hade nog inte suttit här om jag kunde och hade hinkat i mig vin hahahaha.
var tvungen att dela med mig av den här intressant infon som ingen förstår nåt av!


tisdag idag,visst?

Datum: 2011-02-15 Tid: 18:49:33
Kom hem för en stund sen, då var Linus och kubbis här för att käka lite! Älskar att vi för en gångskull var fler än två som åt hemma haha.Jag tröck i mig hur mycket som helst eftersom jag levt på en cola idag hehh..
Just ni sitter jag och gör ingenting, planerar på att fortsätta med det också. Sen ska jag väl fortsätta analysera sönder saker som folk säger och gör. Speciellt om det handlar om mitt eget liv, har två saker jag ska bryta sönder i tusen delar och tänka på 14gånger till. GAH! Blir galen på mig själv att jag är så.
I slutändan har jag ändå inte kommit fram till speciellt mycket.
Blev helt plötsligt nervös också, vad fan har hänt med mig?
Jag heter Hansson, jag är inte såhär.
SKÄRPER MIG FRÅN OCH MED NU! Okej, imorrn.

roompa

Datum: 2011-02-15 Tid: 09:54:06
försov mig som ett as, inte helt förvånad. Men jag vet ju att jag ställde klockan igår, måste ha stängt av i sömnen eller nåt. Fan illa det här! Eh, får åka in o gå på engelskan osv.  Pratade i skype med K i tusen år, gjorde hamburgare mitt i natten osv. ganska normal ja :')
Har svin ont i magen, halvt ångest och inombords skrattar jag åt mig själv för saker jag gjort haha.. Det skulle ni nog vilja veta vad det är, men jag är så totalbränd i skallen så vad jag gjort ska inte ens uttalas i ord överhuvudtaget. Det ska stanna där det är haha..
Ska trycka i mig lite frukost och sen dra till bussen.


hehe bränd i skallen

Datum: 2011-02-14 Tid: 21:33:09
sympatihora och välgörenhetsavsugning är för tillfället två ord jag skrattar ihjäl mig åt. älskar mig själv när jag druckit för mycket cola och inte ätit nästan.

alla hjärtans dag.

Datum: 2011-02-14 Tid: 16:19:09
Har gråtit över att jag spillde ut vatten för en stund sen, var väl antagligen inte därför jag grät. Men jag bröt ihop och la mig i sängen i fosterställning och tyckte allmänt synd om mig själv.
Grejen är den att Alla hjärtans dag var min och pappas dag. Aldrig gillat det annars, men med pappa var det speciellt. Kommer ihåg en gång när jag kom dit och han hade köpt en röd hjärtkudde, nalle och gjort min favorit mat och chokladpudding till efterrätt. Funderar starkt på att typ göra nåt jag verkligen tycker är gott och sen köpa chokladpudding. Bara för att återuppleva minnen.
Men minnen gör ont.
Saknar Isabelle lite extra idag också. Kanske just för att den här dagen är som den är. Alla ska vara så jävla gulliga och älska varandra. Tycker att man kan vara det vilken dag som helst på året, finare när man blir överraskad med något typ en tisdag mitt i veckan.
Ska diska nu, städa mitt rum. Borde också plugga matte och skriva uppsats. Känner jag mig själv rätt kommer jag göra det någon gång inatt, inte komma upp imorgon och sen hata mig själv lite granna.



like glue

Datum: 2011-02-12 Tid: 17:16:44
Snart tar jag mitt pick och pack till Cassandra som har fyllt år för att äta god mat och sen dricka lite vin! Det blir jag och några snygga brudar. En bra lördag alltså. Har ägnat eftermiddan åt att välja kläder och ett tag ville jag elda upp garderoben, helt ärligt. Blev tokig ett tag! Men nuså har det ordnat upp sig haha.
Hoppas på att komma iväg på någon fest sen men vi får se vart kvällen tar oss :).

då vet vi

Datum: 2011-02-10 Tid: 17:04:00
Kan alla jävla wannabe-rappare sluta? blir äcklad av folk som bara pratar lite i takt till musik och tror att dom heter Ken ring sen............. Brb,går och spyr.

nice to nice to know yah

Datum: 2011-02-10 Tid: 11:59:12
Jag har precis dammsugit kök,hall och mitt rum! Vardagsrummet var redan dammsuget(?) haha.. Ska snart springa ner och cykla lite, träna lite. Känns awsome! Sen ska jag ta en lång dusch och njuta av att vara ledig. Funderar på att vara ledig imorrn med för jag har bara en lektion men får se. Victoria vill ju att jag kommer, ställer man upp för laget?;)


Ska berätta några jävligt bra saker
1. Jag fick VG+ på mitt Pm jag skrev till svenskan
2. Jag redovisade på svenskan, aldrig gjort något sånt i hela mitt liv!
3. Vissa saker går ju bättre än annars hehe
4. Jag börjar få mindre ont i magen

Några mindre bra saker är
1. Jag saknar isabella
2. jag saknar isabella
3. jag saknar isabella

Eh träna nudå, PEACE OUT !

kung äre ju

Datum: 2011-02-09 Tid: 06:38:52
Drömt mardrömmar hela natten om pappa. Är cptrött nu, men orkade upp och nu ska jag gå till bussen.
Sen ska jag berätta en så jävla bra sak. Det går bra nu kompis det går bra nu ;)

Dany Coast – Swede Harmony (feat. Christina Skaar) - Radio Edit

at the top

Datum: 2011-02-06 Tid: 13:29:41
Helgen är slut, har haft en galet mysig helg faktiskt och inte en droppe vin har rört min mun! Haha, fast kan ju säga att det var rätt skönt att inte ligga bakis en hel dag och vilja halv dö för att ångesten kryper under täcket för att plåga mig med gårdagens bus haha..
Helgen har tillbringats med Annie, otroligt kul att umgås igen! Massa prat såklart och igår fick jag reda på en galet rolig grej hehe . Fan ibland är det bra härligt att heta Cecilia Hansson ;). Mer än så tänker jag inte säga hehe.

Imorrn är det måndag och jag längtar faktiskt till skolan, älskar min klass! Vi är bara en massa b-rudar (och johannes men han är ju aldrig där ?! ;( . . Alla är as sköna, alla kommer överens, skrattar alltid massor och från att ha skolkat hur mycket som helst i högstadiet, inte gillat skolan överhuvud taget så är jag för första gången glad när jag kommer till skolan även om det sliter på mig att gå upp tjugo över fem varje morgon.
Men det är det sååå värt! Så ifall det är något som du verkligen vill göra men det känns jobbigt att pendla, gör det ändå. Det lönar sig verkligen i slutändan.

Jag är glad oftare , för jag trivs med mitt liv. Även om jag hade psykbryt i veckan och verkligen mådde dåligt, men det går över. Kan ju tacka min medicin för det, men kanske mest mig själv för att jag kämpar varje dag, gör saker jag vet att jag mår bra av även fast jag kanske inte alltid har lust med det.

Och jag har slängt ut människor ur mitt liv som gör att jag mår dåligt, jag börjar ta tag i mitt eget liv och förändra det. Fan är en liten solstråle idag som mamma skulle ha sagt, heheh...
Ska äta hemma gjorda köttbullar och stuvademakaroner nu. LIFE IS GOOD som sagt ;> .

TTYL ♥

skrotkäft

Datum: 2011-02-05 Tid: 16:08:30
SÅ JÄVLA GLAD . Ska inte ta ut nåt i förskott då jag inte vet ifall det går. Men vadfasN.
Jag var hos tandläkaren på akademiska för att prata om operation då jag hatar mina tänder och mår ganska så dåligt över dom heh.. I allafall så var problemet att jag isåfall måste ha tandställning i 1 ½ - 2 år innan operationen.
Fan fick ju flipp, var så jävla nära på att börja gråta.
Men jag har googlat och såg att det finns porslinstandställning, som är vit. Syns inte mycket alls, ska dit efter sommaren och prata igen. Se hur det ser ut då osv, vad jag har bestämt mig för. Jag vill verkligen fixa mina tänder, är det värt det? Och ifall jag ska ha porslin, vägrar ioförsig att ha vanlig metal så det lär ju bli det isåfall. Så läste jag att det kostar 1200 ungefär/perkäke. Ganska dyrt, men jag bryr mig inte. Inte som att det är jag som betalar ;). Syns väl inte så mycket? Aja får väl tänka på det här ett tag antar jag.




mf.

Datum: 2011-02-03 Tid: 17:02:58
Är så jävla less på falska människor. Speciellt en, sitt där på facebook. Skriv alla dina "fina" statusar och försök lura alla vilken underbar, ärlig kille du är. Eller hur var de? Var det verkligen så?
Du lurade mig 2 gånger och det kommer du aldrig mer få göra igen. Vem som helst skulle kunna se igenom
ditt jävla äckliga snack, allt är bara oärligt och falskt.
Och jag förstår inte varför jag ens lägger ner tid på att bry mig. Men det gör jag.
What goes around comes around.


gladare

Datum: 2011-02-01 Tid: 15:45:54
Nu är det slut deppat, idag ialla fall. Vet ju aldrig hur jag mår imorgon. Pratade med Hanna nyss, hon ska hjälpa mig med en grej idag sen ska vi väl chilla och snacka allmänt skit som vanligt hehe. Mys!
Igår hade jag världens jobbigaste kväll, pratade med en vän och sen kunde jag somna. Tack! Funderar på att åka
till Stockholm på fredag och göra Hanna sällskap, jag skulle behöva komma iväg lite så det vore väl inte helt fel. Kanske sover jag kvar hos faster? Får se :) ska väl få tag på henne först..
Ska kika lite bloggar och försöka bli lite gladare nu. TTYL ♥