Helt sjukt

Datum: 2011-10-29 Tid: 12:46:51
Hittade en så jävla fin video på en kompis blogg.
alltså 0.48 (isch). sååå fint.

Pappa♥

helg osv

Datum: 2011-10-27 Tid: 21:42:34
Här var det ju livet. Nej juste, det var ju inte det. Har knappt tid över till mig själv eftersom jag har så sjukt mycket plugg. Prov hit och inlämninsuppgifter dit. Men nu har jag fått lov (en dag tidigare eftersom jag ska göra en så sjukt kul grej imorrn). Händer ju absolut ingenting i mitt liv, ingenting jag vill dela med mig av ialla fall. Men helgen ska jag spendera med C och sen blir det lite vin på det. Blir en bra helg!
Nä men tänkte bara säga att jag lever eftersom ni envisas med att gå in här varje dag.


Kent

Datum: 2011-10-25 Tid: 18:52:05

Aldrig hört den på engelska förut. Kommit in en i en Kent period tror jag. Åtminstonde idag.

I say: You need to eat
She says: I'll feed on your breath
What if I leave?
She says: Without you I'll be dead
I need some sleep
but I can't leave her alone
and if I leave
I'd be afraid of coming home

Sova lite kanske.

Datum: 2011-10-24 Tid: 21:15:06
Prövade min nya sömnmedicin nu. För en stund sen. Kryper i benen, armarna och i hårbotten. Som att det kliar men ändå inte. Får hoppas att det går över snart!
Sitter och letar fram lite gamla och nya låtar på YT för att slänga in lite på ipoden. Sen är det sängen direkt. Några avsnitt av CT eller en film- Girl interrupted.

Kent - Vinternoll
Kitty - Olika plan
Kent - På drift



Jag och min fina bästa vän. Sommaren 2010.

Torsdag

Datum: 2011-10-20 Tid: 21:21:19
Haft en bra dag idag, riktigt bra faktiskt om jag ska vara ärlig. Läkarmötet gick bra, höjning på vanliga medicinen och sen en som jag ska ha för att kunna sova. Sen åkte jag till skolan en sväng till och sen gick jag, Daniela och Isa ner på stan. Jag hämtade ut mina biljetter till Twiday haha. Så töntigt. Men så bra!
Sen åt vi på Cupido, dog så jävla gott. Inte varit sugen på mat nånting senaste veckorna typ, men idag åt jag sjukt mycket. Men med bra sällskap så funkar det mesta.
Nu har jag precis duschat, haft hårinpackning, rakat benen osv. Pysslat om mig själv lite. Snart ska jag kolla på CT och sen sova är det tänkt. Imorgon åker jag till Stockholm och har det as bra. Som vanligt.

Man vet att man har bra vänner när man;
  • Kan äta spagetti på ett fult sätt framför dom
  • Man kan ha lite mer smör än vanligt på mackan, det är helt okej. Dom  har ju också det.
  • Dom vet hur dom ska hantera mig när jag är arg. Det är inte alla som kan.
  • Får mig att skratta i dom mest konstigaste situationerna. Underbart.
  • När dom bli stolta över att jag hämtat mer i skolan.
  • När allt dom gör och säger är så jävla bra och alltid får mig att må bra.


Helt sjukt att det där är 2 år sen? Tiden går så sjukt fort.


Träning

Datum: 2011-10-18 Tid: 19:59:00

Kom hem från träningen för en stund sen, mår illa. Vet inte om det är för att kroppen inte orkar eller för att jag helt enkelt bara körde hårt. Bryr mig inte just nu heller. Längtar bara efter torsdag, mys med isa och sen helg. Får stå ut.
Tänker bo i mina mjukisar och leggins nu. Fyfan så skönt. Gillar egentligen inte att ha mjukisar i skolan men nu har jag nåt att skylla på. Typ.
Nästa; duschen.

Juste, William har börjat äta lite gröt nu :')


Somnade men..

Datum: 2011-10-18 Tid: 09:25:03

Vaknade helvetets fyra i morse. Min kropp säger nej just nu, all stress, dålig sömn och mitt dåliga ätande har gett mig magkatarr. Sist jag hade såhär ont ( ont så jag grät. Förstå hur ont. ) var en vinter för två år sen. Nu blir det att börja äta igen, värmekudden och tabletter. Har tur att jag bara mår illa och har ont. Vissa har det värre.


Sova

Datum: 2011-10-17 Tid: 22:22:01

Sitter i sängen, ska sova har jag tänkt. Känns as jobbigt om jag ska vara ärlig, blir irriterad på att jag inte kan varva ner och bara sova. Drömde mardrömmar inatt, som vanligt om antingen nunnor eller kvinnor som är läskiga som jagar mig. Skriker och är arga. Fiifan. Varför bloggar jag för? Ska ju sova. God natt!


It's okay not to be okay.

Datum: 2011-10-17 Tid: 17:13:10




sova.

Datum: 2011-10-17 Tid: 09:44:29
Går bra för mig har jag hört. Somnade fyra. Kom inte upp ur sängen, känner mig så dålig som inte kom iväg till skolan. Eh, får väl göra skiten hemma helt enkelt. Men ändå, ska det vara så svårt att lägga sig och somna? Tydligen. När jag väl tror att jag ska somna så börjar jag bli rastlös i hela kroppen och då MÅSTE jag göra nåt. Jag kan inte ligga kvar i sängen. Eller så får jag svårt att andas och mår dåligt bara- ångest.
I morrn ska jag till skolan, jag måste fan. Är borta nån dag varje vecka typ pga att jag inte sover. Sov ju rätt okej i helgen så jag vet inte varför jag inte gör det nu. Aja, fuckat upp hela sömngrejen tror jag. Grejjar det på torsdag på läkarmötet.
Men vad gör jag om nätterna då när jag inte kan sova? Pysslar lite, skriver, kollar på massa skit grejer på datan, rensar ur någon låda, smsar, film eller så om det är riktigt illa så går jag in till mamma och väcker henne en stund och fuckar ur där. Alltså åååh, det stressar mig så mycket. Nu ska jag äta nåt sen börja förbereda mig för att plugga.
Lovat mamma att göra idrottsprovet jag missade i ettan. (fick ig på). Så nu ska jag göra det också! Bra.

Someone like you.

Datum: 2011-10-16 Tid: 20:57:37
Har en jobb kväll. Ledsen, kvälls ångest och jobbiga känslor i hela kroppen. Det slog mig precis att när man som mest behöver sin bästa vän så finns han inte där längre. Är så jävla besviken och arg på det hela. Hur någon som lovat gång på gång att alltid finnas kvar försvinner. Att inte kunna ringa honom och berätta hur glad jag är över något, att inte kunna ringa och gråta över saker som bara han förstår. Hur kan man göra så? förstår inte.
Skickade precis ett sms att jag ville prata. Inget svar.
Det är fan ännu jobbigare nästan, att inte fåt ett svar. Som om man inte finns, som om det aldrig funnits något. Alla jävla löften är brutna och ibland kan det kännas som om allt var låtsas. Men egentligen vet jag att det inte var det, för du har sagt saker till mig du aldrig skulle säga till andra. Jag känner dig bäst sa du. Nej, jag känner dig inte längre. Jag kände dig. Du är någon annan nu. Någon ny.
Fast jag har lovat att alltid stanna kvar, finnas när du behöver mig. Men just nu känns det så meningslöst att göra det. Bröt du, bryter jag. Jag är less på att ge chans på chans men inte få något tillbaka.
Så jag backar nu, hoppar av hela grejen och tar bort allt. För i kväll låtsas jag att du aldrig funnits för jag orkar inte.
Men du var min bästa vän.


Söndags häng med J.

Datum: 2011-10-16 Tid: 13:12:28
Vaknade skapligt tidigt idag av att Oliver vrålade. Svårt att få sovmorgon när man bor med småbarn. Haha.. Men nu har jag ialla fall kommit hem till mamma. Skönt faktiskt! Även om jag alltid har det bäst hos min bror.
Hur som helst, varit och tjockat lite med Jansson, hon var fortfarande full efter igår. Som det ska vara med andra ord! Ska plugga satan nu, Jansson ska sova lite och sen ska jag packa upp. Helst vill jag slänga mig i sängen jag med framför BBT. Kommer antagligen lägga mig i sängen och plugga, funkar ju det med!
Kan ju passa på att tala om att jag längtar till lovet också. Åka till Sthlm och sen till lägret. Mysmys.


Snart så!

.

Datum: 2011-10-15 Tid: 20:16:28


Facebook

Datum: 2011-10-15 Tid: 11:00:54

En av dom roligaste sakerna jag vet är när folk ska bråka offentligt på Facebook. Vad är grejen liksom? Otroligt pinsamt bara.
Lika pinsamt som Idol är.


Vila i frid

Datum: 2011-10-14 Tid: 18:48:47

Vår fina maskrosfamilj har förlorat en fin människa. Vila i frid Elin.


Skor

Datum: 2011-10-13 Tid: 22:46:41


Vinter

Datum: 2011-10-13 Tid: 22:45:55

Jag försöker så långt som det bara går att inte ta vinter jackan, men idag måste jag fan. Jag vill verkligen inte, det är för tidigt. Det är ju fortfarande sommar, eller? Det går alldeles för fort för att jag ska hänga med. Jag får helt enkelt släppa hela grejen nu och ta min feta jacka. Aa jag får ju faktiskt det..


Fryser

Datum: 2011-10-12 Tid: 18:52:11

Sitter i soffan och myser. Har precis insett att jag kommer frysa hela tiden nu. Spelar ingen roll hur mycket kläder jag har, ändå så fryser jag. Mitt årliga frysande har börjat!
Har sjukt mycket plugg, tänkte ta tag i det under helgen så det är klart till nästa vecka. Ska bli skönt med lov snart iallafall, behövs.
Nej men en varm dusch och sen krypa ner under täcket borde hjälpa mina fötter att återfå den normala färgen igen.


Arg

Datum: 2011-10-11 Tid: 16:31:39

Är arg. Borde arg-shoppa (tröst shoppa). Jag överdriver hela grejen, men hela jävla grejen stör mig. Vad är de för feeeeel på folk. Åh orkar inte. Kan meddela att jag hatar :p (smileygubben alltså). Använder den nästan, nej använder den nog aldrig.
Ska äta nåt, kolla efter den perfekta hårfärgen jag vill ha och sen träna.
Over and out.


Top10

Datum: 2011-10-11 Tid: 12:26:14

1. När någon skickar fina sms .
2. Överraskar mig med saker man kan äta (haha otjock).
3. Kliar mig spontant på armen osv.
4. När min för tillfället favorit låt kommer på radion som är på i bussen.
5. Cougar town!
6. Ligga och cpskratta åt Eva & Adam.
7. När man får sms att paket med kläder man beställt har kommit
8. Leka i photobooth på natten och sen bli rädd för sig själv pga att man blev så ful.
9. Inte vakna själv (bara en bra sak om man kommer ihåg med vem och var man är..)
10. När man raderar ett nummer och någonting inom sig sjunger halleluljah.


Sömn

Datum: 2011-10-11 Tid: 12:13:50

Påverkar dålig sömn maten också? För här finns varken sömn eller lust till att äta. Fuckar upp mig totalt. Men en ny läkartid är bokad och jag ska se vad hon kan göra. Vill helst inte få någon ny medicin, men under någon vecka för att kroppen sk förstå att den ska sova borde gå bra. Just nu vill jag bara sova en hel natt utan att vakna till, ligga och vrida och vända på mig. Provat det mesta nu, sova till serier, med musik, radio, avslappninsgrej och mina lergigan. Fan hela grejen är bara seg. Nu ska jag tvinga i mig nåt att äta, 2 rån och en halv macka + lite chips är inte okej..


press play

Datum: 2011-10-06 Tid: 08:08:43
Sophie


Tisdag

Datum: 2011-10-04 Tid: 20:14:56

Haft en jobbig kväll, mitt självförtroende har varit på botten ett par dagar. Kanske pga att jag slarvar en del med medicinen. Får fan skärpa mig! Men imorgon ska jag färga håret, kanske sola en liten liten stund. Träna och prata med Cassandra. Sen på torsdag åker jag till Sthlm, kommer bli bra!
Har mejlat konstuppgiften och kom precis på att jag borde äta. Börjat må lite illa haha..


Plugg

Datum: 2011-10-03 Tid: 13:36:02

Somnade runt fyra inatt, tanken på att gå upp halv sex lockade inte. Så när klockan ringde (blir förresten rädd när den gör det) stängde jag av skiten och somnade om. Vaknade elva, så äckligt skönt att sova ut.
Har precis laddat upp för någon timma plugg, en svenska uppgift, några sidor i samhällsboken och kolla på psykologi webben om någon ny uppgift kommit.
Och med ladda upp menar jag; äta, cola och bbt. Nu måste jag sätta igång asså. Belöning; sola, kläder och ledig på fredag.


Pappa.

Datum: 2011-10-02 Tid: 21:15:31

Pratade precis med pappa, vi ska ses på fredag. Längtar så sjukt mycket. Vad han än gjort, vad han än gör så kommer jag alltid älska honom. Han kommer alltid vara min hjälte. Han är och kommer alltid vara
en av dom människorna jag ser upp till mest. Inte bara för att han är min pappa, utan för allt han lärt mig.
Han har lärt mig att ta vara på livet, att jag kan om jag vill, att jag är stark och klarar mig. Oavsett hur jobbigt det är. Han har alltid låtit mig vara arg om jag velat det och alltid på något sätt förstått när jag gråtit.

Han har lärt mig laga mat, borra och spika, cykla och att läsa. Överraskat mig med presenter, haft
ofödelsedagar, skickat små mms med hjärtan där det står "älskar dig". Börjar med att säga "Hej min gullunge" i telefon. Alltid sagt att han älskar mig i slutet av varje samtal, även om jag varit hård och aldrig sagt det tillbaka.
Jag kan inte det där med känslor, håller dom för mig själv. Och jag antar att vi är lika på det sättet.

Vi byggde slott av våningssängen, tog en promenad varje söndag, lyssnade på hög musik i bilen, åkte på skansen varje sommar. Och varenda gång var det alltid lika kul. För jag var med min pappa.
Jag har varit så jävla arg på honom, velat skrika, slåss och sparkas. Han vet varför och det har aldrig varit något problem för honom att jag känt så. Jag har fått känna och säga det.

Jag fick frukosten serverad till morgonprogrammen på tv3 och han byggde snögubbar och snölyktor utan vantar för att jag glömt mina hos mamma och jag fick ha hans.
Dom små grejerna, det är dom som räknas.
Jag önskar att han läste det här, vet att han skulle bli glad. Lycklig till och med.
Jag älskar dig pappa.



Sur

Datum: 2011-10-02 Tid: 15:05:29

Har en så extremt jobbig dag. Less och sur, stampade i marken som en fem åring nyss och grät. Jag brukar vara arg, tycker inte det är så jobbig. Känner igen känslan. Nu är jag sur, jobbig känsla, med en blandning av att vara ledsen och besviken. Jag vet precis varför jag är såhär, men ingenting jag tänker dela med mig av.
Skönt att gnälla av mig. Tänkte äta lite, kolla på någon film och få dagen att gå.