Så jävla tidigt

Datum: 2011-11-23 Tid: 06:34:36
Sitter och försöker få i mig lite frukost just nu, sen jobb till fyra. Är helt slut! Men det är helt sjukt att det redan är onsdag idag och på fredag åker jag för att träffa pappa och gå på möte och sen vidare. Det är bara två dagar, alltså har jag bara en dag kvar på praktiken sen är jag ledig på fredag. Ska bli äckligt skönt faktiskt. Så jävla sjukt skönt om jag ska vara ärlig.

Partillo Productions – Sweetness



Måndag kväll

Datum: 2011-11-21 Tid: 21:35:34
Jobbat fram till halv åtta idag, så värd kväll! Har haft det jätte mysigt även fast det är jobbigt att komma hem vid nio. Men grejen är den att man ger av sig själv men får så mycket mer tillbaka av dom man träffar.
Hur som helst, ska ta tag i mitt rum har jag tänkt. Städa lite, men klockan är fan redan halv tio och tio måste jag vara klar. Jag ska upp vid sex och sen jobb till fyra. Bara köra på med andra ord.

http://www.youtube.com/watch?v=cmqQROrmVtg&feature=related


Hur lyckas man?

Datum: 2011-11-21 Tid: 08:45:21
Gick in i fönsterbrädan imorse så den ramlade ner. Fick dra fram dammsugaren för att några ljuslyktor gick sönder. Det är och kommer alltid vara höjdpunkten i mitt liv. När sånt händer. Men annars så hanterade jag det bra, förut hade jag väl skrikit lite, kastat igen dörren och lagt mig igen. Men nu skrek jag bara lite och sen var det bra. 10 minuters damp. Rekord!
Känns ändå lite som att jag vaknat på fel sida. Kanske går över, brukar göra det när jag sätter mig på bussen och lyssnar på lite musik. Stänger ut allt annat. Men, som det brukar vara när jag är på dåligt humör så hittar jag nåt annat nytt att störa mig på och ofta så är det som att jag letar efter det.
Tex; Går in på en blogg jag hatar och stör mig, lyssnar på låtar som jag vet är jobbiga att lyssna på, läser gamla sms som är as jobbiga, sitter och tänker på situationer som gjort mig arg osv osv.
Är det någon sorts bestraffning eller?
Slut klagat nu. Ska till bussen och intala mig själv att det kommer bli en bra dag.



Ångest

Datum: 2011-11-20 Tid: 19:48:16

Kan få sån jävla ångest ibland. Som nu. Satt precis och kollade igenom lite på några bloggar och från ingenstans är det som att någon trycker på min bröstkorg. Kan inte andas ordentligt, det är tungt bara. Tänkte inte på något speciellt, fast nu precis när jag skrev det kom jag på vad jag tänkte på. En av mina stora rädslor. Nu får de va nog, sängen och någon film.


O&W

Datum: 2011-11-20 Tid: 15:27:51
Har precis duschat, ska klä på mig och sen åka iväg för att fira Oliver. Helt sjukt att han blir tre år imorgon.
Finns inga ord som kan beskriva hur lycklig jag var när jag höll honom första gången, tio timmar gammal.
Har haft den känslan en gång till efter det och det var när jag höll William.
Magiskt.








Faster älskar er mer än allt annat i världen.






Soppmässa

Datum: 2011-11-17 Tid: 21:13:15

Idag var första gången jag var med på soppmässan, det hör till praktiken att vara med. Var faktiskt kul. Trodde inte det eller så var jag bara så trött i början. Men det var massor av annorlunda människor där. En del höga en del inte. Skön stämning ändå. Längtar till nästa torsdag!


Saker som..

Datum: 2011-11-17 Tid: 12:12:13
Jag skrattar hysteriskt åt är bland annat



svenska två ♥

Webcam

Datum: 2011-11-17 Tid: 12:02:04
Har haft mycket tid över att grejja med annat idag nu på morgonen. Allt är klart, så rotade runt i några lådor där jag har massa data grejer. Sladdar och massa annat skit jag inte har en aning om vad dom hör till, vilka skivor som gör vad med datan osv. I alla fall, hittade min gamla webcam. Nostalgi! Kommer ihåg PRECIS när jag köpte den.
Jag och Cassandra. Lyckliga var vi när vi gick ut därifrån haha. DÅ var det en av dom bättre man kunde köpa, kan ju inte precis hålla med om det nu haha.. Den har ju varit med om det mesta också, en hund har bitit på den så jag lagade den med lite tejp, alldeles för många smällar i väggen osv. Så tänkte undrar om den funkar och de gjorde den!


17 november.

Datum: 2011-11-17 Tid: 09:38:34
Vaknade precis, börjar praktiken klockan två idag. Trivs jätte bra och det ska bli skönt att komma dit snart.
Hade en så jävla jobbig kväll igår, redan direkt när jag kom hem så fick jag reda på något som var rätt jobbigt.
2 samtal senare så hade jag skrikit och gråtit så det räcker för hela månaden typ haha. Men idag känns allt bra, jag är hyffsat pigg. Och det känns skönt att ha fått ur mig allt jag ville ha sagt. Nu ska jag äta frukost, duscha och sen göra någon matlåda. Solen skiner också, perfekt efter igår.


~

Afasi – Natten Till Idag
Hildas Gitarr – Jag ska sparka
Rihanna – You Da One - Explicit Version
King-Kong Music – Soptippsmaterial
Mike Posner Featuring Lil Wayne – Bow Chicka Wow Wow ft. Lil Wayne
'Drake – Forever

jag ska sparka.

Datum: 2011-11-16 Tid: 20:29:17
http://soundcloud.com/user8339176/jag-ska-sparka-akustisk

19.39

Datum: 2011-11-16 Tid: 19:39:26
Har en jobbig kväll, hela dagen har varit bra men kvällen har varit jobbig. Har skickat sms till någon jag hatälskar. Fick ett samtal som var jobbigt, jag halv skrek, grät lite och var arg. Men kanske mest besviken. Men det är väl helt okej, vem skulle inte vara det i den här situationen.
Nu ska jag dra igång en serie, mysa ner mig i sängen och skriva lite. Var evigheter sen jag gjorde det, känns som om jag har tappat bort det. Känslan för att skriva, låta orden bli på riktigt och få ihop mitt liv. Men känner att ikväll kan jag nog få till nåt bra. Får väl se, man kan inte tvinga fram det.
Nu; Sabrina Tonårshäxan och sen sova.


kvällsmys

Datum: 2011-11-13 Tid: 18:16:55
Är helt tvärslut i huvudet efter att ha skrivit närmare 2000 ord på tentan. Det allra sista tar jag imorgon för att skriva med huvudvärk är inte sådär jätte skönt. Lite senare ska jag och min fina fina familj kolla på film och mysa nu såhär innan veckan börjar. Är alltid så lyxigt och skönt att vara hos min bror.
Alltid annorlunda och god mat, kvällsmys med fler än 2 personer. Även om det kan vara mysigt att ha kvällsmys med mamma framför tv'n också. Men det blir en annan sak här, det är mera familjaktigt. Och har man saknat det hela sitt liv och man får det nu så passar man på att njuta. För en stund sen kom Maria in och sa att hon fixat matlådan till mig, hur skönt är inte det liksom?
Nu väntar vi på att killarna ska somna så ska jag, Henke och Maria ta det lugnt.
Ser fram emot det mycket!

Pluggar

Datum: 2011-11-13 Tid: 16:28:10

Jag har precis skrivit inledningen på svenska uppgiften. Jag måste bli klar idag, slipper jag tänka på det sen + att jag har en plan över allt jag ska göra så fen rubbas annars. Ligger för tillfället i soffan, har extremt ont i huvudet pga att jag höjt min medicin. Att jag fått lite utslag känns inte heller så kul, men det går över. Ska vila en stund och sen fortsätta skriva.


Lördag kväll.

Datum: 2011-11-13 Tid: 01:34:47
Haft en trevlig kväll, spelat spel (asså PRO varning på mig nu.) och lite vin. Kom precis hem ifrån att ha varit en sväng runt östhammar osv. Skönt avslut. Är helt slut nu, ska sova länge imorgon och sen börja med uppsats helvetet. Blir att stänga av allt annat och böra köra. Sen på måndag börjar ju praktiken, ska bli grymt!
Natti natti!



Saker som gör mig tokig.

Datum: 2011-11-12 Tid: 14:27:31
Jag kan ha lite svårt för att uttrycka saker på ett bra sätt, jag klarar tillexempel knappt inte av att dela med mig av kärlek. Jag vet inte hur man gör, vad man säger osv. Så det skiter jag i oftast eller så gör jag jätte konstiga grejer som visar att jag bryr mig och tycker om. Men sån är jag.
Sen har jag svårt för att säga rätt ut "jag är as förbannad på dig för att.." Istället, som jag gjorde härom dagen så drog jag till med massa fula ord, sa hora och du är dum i huvudet men ingen förklaring till varför. Kan ju tänka mig att det är rätt jobbigt för folk. Är som en jävla gåta när det kommer till känslor, säger allt kodat.
Är jag ledsen däremot, antingen är jag tvär tyst. Stirrar lite tomt på tv'n, in i väggen, blir lite läskigt apatisk. Allt för att inte gråta, hatar att gråta när folk är med. Men är jag själv släpper jag loss och ligger gärna på golvet. Har hänt att jag ful gråter, många gånger har det hänt. Då gråter man så mycket att man inte kan andas, låter konstigt och nästan skriker för man kan inte få ut allt i gråten. Förstår ni?

Så, till det jag skulle skriva om från början. Imorse fick jag ett sms. "Hej hur är det med dig nu förtiden då:)?". Detta sms kom ifrån en person jag inte trivs med alls, vill inte att personen ska finnas i mitt liv. Men jag känner igen numret för det här aset, smsar ibland, ska kolla hur är det osv. Det är väl snällt tycker ni nu, men då kommer nästa grej. Jag svarar lite kort för att vara trevlig, inte för trevlig men lite kort och lagom. Nu, NU fattar han. Jag är as stel, jag svarar nästan inte då förstår han att nu ska han sluta fråga och lägga undan sin telefon och sluta smsa.
Men icke. Nästa fråga är såklart "är du sur?". Jag orkar inte ta något och jag är faktiskt inte det. Lagt hela grejen bakom mig. Nåt jag satt och tänkte på igår förresten.
Sen släpps bomben; "Hade tänk fråga om du ville ses ikväll eller nåt? Men du verkar ju lite off satte."
Det är det här jag menar, måste jag lära mig vara tydligare i att visa vad jag vill och känner? Eller är han bara trög? Jag vet inte, vad tror ni? Jag menar, visste ni hela historien bakom hela den här grejen så hade ni också tyckte att han var trög. Det vet jag.


Städat och sånt

Datum: 2011-11-12 Tid: 13:54:52
Jag har städat mitt rum nu, luktar så jävla gott här inne så det är inte sant. Älskar det! Nu ska jag väl sätta igång att plugga, men jag hittar alltid nåt annat att göra först. Och ofta, nästan alltid faktiskt så kollar jag grejer på bloggar, googlar runt lite, sitter och grejjar på youtube och alltid på grejer som gör mig upprörd. Arg, ledsen, illamående osv osv. Precis sett 2 filmer på vakter som misshandlar, en om en som misshandlar en hemlös och den andra som handlar om vakter som skadar en kille.
Hur som helst, sånt gör mig så illa tillmods, heter det så? jävla konstigt ord. Vet inte exakt vad det betyder ens om jag ska vara ärlig. Men, jag mår dåligt av det hela. Blir rädd och lite arg.
Och sen tänker jag ; varför i helvetet tittar jag på det här när jag vet att jag kommer må dåligt sen?
Svar; Jo för sån är jag, jag är så dum ibland att jag gör det. Det är som att jag gillar att plåga mig själv lite. Om någon timme kommer det ha gått över. Jag kommer vara lugn igen, inte må dåligt över det och kommer återgå till att vara irriterad över min telefon. Sen kommer jag duscha och det kommer kännas bra igen.


3 rätters osv

Datum: 2011-11-12 Tid: 11:49:19

Ligger i soffan och chillar, sov 10 jävligt sköna timmar inatt! Nu skrattar jag åt tröga människor, ska städa mitt rum och plugga. Sen klä på mig nåt vettigt och efter det väntas 3 rätters.


Postkodmilijonären.

Datum: 2011-11-11 Tid: 19:52:32
Kom hem från gymmet för en stund sen, tröck i mig kebab nyss och nu kollar jag på Postkodmilijonären. Räknas det som att plugga? Allmänbildning. GAH, orkar inte göra min tenta. Orkar inte orkar inte orkar inte. Men jag ska, senare, inatt eller imorgon. (Kommer inte hända.) Är paus på tv'n nu, chillar vid datan, letar musik osv. Skön sysselsättning ni vet.Borde städa med tanke på att mitt rum ser kaoz ut. Ska visa en bild sen, så jävla ÄCKLIGT.
Jag brukar aldrig ha det såhär, men stressad och grinig på skolan då blir det att jag inte orkar.
Kommer hem, somnar på soffan, äter och går och lägger mig igen. Sen att jag tar ut det liiiite litte på andra gör väl inte saken bättre, men jag har ju också lite gränsen så det är helt okej. Ingen stor grej alls. Hur som helst, nu ska jag kolla klart på POSTKODMILIJONÄREN, ni hör ju hur jävla illa det är på fredags kvällarna.
Men om 2 veckor eller 1 vecka ska jag köra hårt, dricka som om jag aldrig gjort annat haha.. SatsarN.
Vi hörsss.


(kass kavlitet)
Men en bild ifrån kanske en av sommaren 2011's roligaste kvällar. Helt sinnesjukt rolig.
Önskar jag kunde dela med mig av allt men det går tyvärr inte.
För som sagt, sinnesjuk.

Trött

Datum: 2011-11-10 Tid: 21:07:01

Är så trött idag, på mig själv, skolan, folk osv. Vill dra täcket över huvudet hela dagen imorgon, men jag måste gå till skolan och sen hem och plugga. Sov jätte mycket inatt, nästan 10 timmar och det är första gången på väldigt väldigt länge. Behövdes verkligen! Känner mig lite sur idag till och med, har tänkt på en del grejer som jag egentligen lagt bakom mig. Men det är helt okej att tänka på det ibland, sen stoppar jag undan det och mår bra igen. Så funkar jag idag helt enkelt.
Saknar mina fina killar, men nästa vecka ses vi.


Irriterad

Datum: 2011-11-09 Tid: 15:05:10

Är sjukt irriterad och besviken. Ig på provet idag och jag som faktiskt hade pluggat.. Tappade motivationen totalt till att göra svenskan, men jag måste ju. Så jävla suuuuur över hela grejen.
Ska baka kladdkaka och vispa lite grädde sen, men efter att jag börjat med svenskan. Belöning hehe.


Sista veckan.

Datum: 2011-11-08 Tid: 06:36:21
Klockan är halv jävla sju och jag är svin trött. Tvär däckade i sängen igår, har inte hänt på veckor. Alltså, att jag sover ensam och faktiskt somnar. Men det är väl bra antar jag. Ska snart gå till bussen, skola idag.
Sista veckan innan praktiken och OM jag längtar! Ser fram emot att träffa massor med människor, lära mig 1000 olika saker som jag faktiskt intresserar mig för och tycker är kul.
Så idag ska jag ringa min handledare, kolla vilken tid jag ska vara där osv. Några andra planer för idag är att plugga också, har idrotts prov imorgon och i kväll ska jag träna. Var veckor sen sist och jag har tappat motivationen lite. Men bara man kommer igång brukar det funka.

hemma.

Datum: 2011-11-07 Tid: 18:43:36

Äntligen hemma! Har varit borta sen i onsdags, rätt lång tid. Men jag har haft det jätte bra.
Nu väntar en vecka med bara plugg, ligger så jävla efter med olika saker av olika slag. Den här veckan måste jag skriva en svenska uppgift på 2500 ord och sen ett idrottsprov. Och jag vill ju grejja det, jag vet att jag kan det. Jag måste bara fatta det själv och sen bara ta tag i det. Så om en liten stund ska jag börja fixa med idrottsfrågor och läsa lite. På onsdag ska jag fixa ett G. Men innan jag fixar med det så ska jag ta mig lite tid att fixa med olika små saker på datan, lite skön musik, kolla och rensa mailen osv. Såna små grejer jag inte kunnat gjort när jag varit borta.

Partillo Productions – Sweetness
Junior Natural – What Is Goin' On
Soja – Here I Am
Elephant Man – Let Me Be The Man
Chris Martin – Paper Loving



Smycken

Datum: 2011-11-03 Tid: 15:00:16

Hittade ett jätte jätte fint armband och en ring. Armbandet gick på typ 3700 kr och ringen på 1200 kr. Rätt dyrt, men ringen skulle jag lätt köpa om jag hade pengar nu. Julklapp kanske? Pappa? Hehe ;)


Torsdag

Datum: 2011-11-03 Tid: 12:51:44

Vaknade för en timme sen, fortfarande trött. Funderar på om jag ska sova en liiiten stund till. Ligger ju ändå i sängen hehe. Sen borrades det (?) och lät utanför imorse också. Och köksdörrshelvetet var inte stängd så ljust blev det. Så tog mig upp och rättade till det. Tvär slocknade sen.

Väntar på att få instruktioner till hur man sätter på tv'n. Haha.. Duscha lite, fixa mig lite osv. Få tiden att gå.


Återträff osv

Datum: 2011-11-02 Tid: 10:14:27
Sitter och väntar på att tiden ska gå, ska åka till Stockholm idag. Först mysdag med pappa och sen åker vidare. Har packat världens fetaste väska, helt sjukt tung. Kommer se kul ut när jag kommer med den hehe.. På fredag åker jag på återträff och träffar världens finaste människor, längtar såååå mycket. Ser fram emot en hel helg av kärlek, mys och annat kul.

På lägret i somras.